Ege Postası
Geri

​İzmir'de gözaltına alınan eylemciler serbest

İzmir’de Kobani eylemlerinde gözaltına alınan ve aralarında HDP İzmir İl Eşbaşkanı Cavit Uğur’un da bulunduğu 9 kişi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tüm sanıkları serbest bıraktı.
​İzmir'de gözaltına alınan eylemciler serbest
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2014 Perşembe 23:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİRİzmir'in çeşitli noktalarında, IŞİD'in Suriye'nin Kobani kentinde düzenlediği saldırıları protesto etmek için bir araya geldikten sonra yollara barikat kurup polise taş ve molotofkokteyli ile saldıran, çevreye zarar veren, Türk bayrağını indirmeye çalışan göstericilerden 27 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 11'i yaşlarının 18'den küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kobani protestocuları yargı önünde

HDP İL BAŞKANI SERBEST
Aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Eşbaşkanı Cavit Uğur'un da bulunduğu 16 kişi emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7'si savcılık sonrası 9'u ise mahkemeden serbest bırakıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası