Ege Postası
Geri

​Menderes’te Kazanan Dostluk

Menderes Belediyesi meclis üyeleri ve belediye personeli düzenlenen futbol karşılaşmasında bir araya geldi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun da oynadığı maçın kazananı dostluk oldu.
​Menderes’te Kazanan Dostluk
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Şubat 2015 Pazar 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menderes Belediyesi personeli ile belediye meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen dostluk maçı Görece Spor Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri ile belediye personelinden oluşan karma takımların mücadelesine Menderesli vatandaşlar da tribünden destek verdi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun da oynadığı karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Kazananın olmadığı karşılaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Birlikteliğimiz daim olacak
Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediye personelimiz ile meclis üyelerimiz arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye yönelik gerçekleştirdiğimiz dostluk maçımız keyifli anların yaşanmasına sebep oldu.  Çalışma arkadaşlarım ve mecliste Menderes’in geleceği için çalışan meclis üyelerimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu yoğunluk içinde zaman zaman bizlerin de enerjimizi yenilemeye ihtiyacımız var. Sporun insanın üzerindeki olumlu etkileri de ortada. Biz de futbol karşılaşmalarını ayda iki kez olacak şekilde düzenleme kararı aldık.  Böylece eğlenirken, birlikteliğimizi de daim kılacağız. Dostluk maçlarımıza herkesi bekliyoruz” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası