Ege Postası
Geri

'Cesur' yürek

Kick boksta Dünya ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Cesur Turgay, uyuşturucu bağımlısı bir karı kocaya sahip çıkıp onları yeniden hayata bağladı. Uyuşturucudan kurtulan çift, 5 ve 7 yaşındaki çocuklarıyla Torbalı'da yeni bir hayata atıldı.
'Cesur' yürek
Haberler / İzmir
27 Ekim 2016 Perşembe 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kick boksta 4 dünya şampiyonluğuyla Türkiye'nin gururu olan Cesur Turgay şimdi de örnek bir davranışa imza attı. Bir televizyon programında (Mahmut Tuncer Show) gördüğü uyuşturucu bağımlısı karı kocayı çocuklarıyla Torbalı'ya getiren Turgay, burada aileye yeni bir hayat kurdu. Kendi evlerinden birini aileye veren Turgay, yedi ay boyunca çiftin uyuşturucudan kurtulması için mücadele verdi. Uyuşturucudan kurtulduktan sonra babayı işe de yerleştiren Turgay, çocukları da okula yazdırdı. Kendisinin de eskiden uyuşturucu bağımlısı olduğunu hatırlatan Turgay, "Ben o insanların nasıl bir hayat yaşadıklarını ve neler hissettiklerini biliyorum. Bir aileyi yeniden hayata kazandırmak bir insanlık göreviydi bende onu yaptım" dedi.

BABA EVİNE EKMEK GETİRİYOR
Çocukları ilk gördüğünde çok üzüldüğünü belirten dünya şampiyonu Turgay, "O çocuklar uyuşturucu bağımlısı bir anne babayla büyümüş olsaydı, onların da hayatları kayıp gidecekti. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara daha iyi bir gelecek sağlamak hepimizin görevi. Ben de ailenin bu illetten kurtulmasını sağladım. Şimdi baba çalışıyor ve evine ekmek getiriyor. Çok mutlular. Çocukları da okula yazdırdık ve eğitimlerine başladılar. İnşallah ileri de çok iyi bir yerlere gelerek bu ülkeye faydalı olacaklar" diye konuştu. Adının açıklanmasını istemeyen baba, "Cesur Turgay bizi yanına alarak hayatımızı değiştirdi. Kendisi de aynı şekilde buralara geldiği için bizi çok iyi anladı. Ondan Allah razı olsun. Şimdi bir işim var ve evime bakabiliyorum. Hayatta bundan daha büyük bir mutluluk yok" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası