Ege Postası
Geri

ADD'den o afişlerin kaldırılmasına tepki

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Utku Gümrükçü'nün, kentte yol kenarlarına astırdığı, üzerinde Atatürk fotoğrafı ile 'Andımız'dan satırların yer aldığı afiş ve pankartlar belediye ekiplerince kaldırılırken, Atatürkçü Düşünce Derneği'nden tepki geldi.
ADD'den o afişlerin kaldırılmasına tepki
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2018 Perşembe 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Atatürk fotoğrafı ve CHP logosunun yer aldığı, Utku Gümrükçü tarafından Çiğli’nin değişik yerlerine asılan ve üzerinde; "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim" ifadelerinin yer aldığı afiş ve pankartların Çiğli Belediyesi ekipleri tarafıdan kaldırılmasına anlam veremediklerini belirten ADD İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Mustafa Gürkan "Atamızın aziz anısına saygısızlık olarak görüyor ve şiddetle kınıyorum" dedi. Gürkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Ülkemizde Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği devrimlere ve Cumhuriyet değerlerine yapılan saldırılar çok farklı boyutlara ulaştı. Bir üyemiz tarafından asılan ve üzerinde ‘Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim’ yazılı pankartların belediye ekipleri tarafından söküldüğünü üzülerek öğrendik. Bu afişleri söktüren yetkililere sesleniyorum. 'Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedeflere durmadan yürüyeceğime and içerim' diyen bir ADD üyesinden neden rahatsız oldunu? Bu afişlerin kaldırılmasını Atamızın aziz anısına bir saygısızlık olarak görüyor ve şiddetle kınıyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası