Ege Postası
Geri

AK Partili Doğruca'dan CHP'li Koyurga'ya tepki

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan olduğu dönemde sosyal medya üzerinden hakaret ettiği öne sürülen CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga'ya tepki gösterdi.
AK Partili Doğruca'dan CHP'li Koyurga'ya tepki
Haberler / Yerel Politika
28 Mayıs 2020 Perşembe 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Doğruca, yaptığı yazılı açıklamada, Karabağlar Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Dila Koyurga'nın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmesini kınadı.

Erdoğan'a edilen her sözün milletin her bir bireyine edilmiş söz olarak kabul ettiklerini belirten Doğruca, şunları kaydetti:

"Bu necip millet, Sayın Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadığı gibi her zaman yanında olmaya devam edecektir. Liderimize söylenen edep yoksunu sözler, öncelikle söyleyenin ne kadar edep dışı bir insan olduğunu göstermektedir. Her kötü söz öncelikle sahibinin kim olduğunu anlatır. Edep yoksunu hiçbir söz de hukukun dışında tutulmaz. Edep yoksunu sözleri yazan meclis üyesi hakkında cumhuriyet savcılarımız hukukun gereğini yapmışlar, denetimli serbestlik kapsamında yargılama yolunu açmışlar."

Doğruca, hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını bildirdi.

Koyurga ile Karabağlar Belediyesinde aynı çatı altında görev yapmak istemediklerini vurgulayan Doğruca, "Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu da edep yoksunu sözlerin sahibi meclis üyesiyle ilgili gereğini yapmaya davet ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası