Ege Postası
Geri

Altay'a taraftar morali

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımlarından Altay, dün taraftarların kamp ziyaretiyle moral buldu.
Altay'a taraftar morali
Haberler / Spor
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık 2 yıl sonra transfer yasağını kaldırarak şampiyonluk hedefiyle yola çıkmaya hazırlanan siyah beyazlı ekip, 12'nci adamı da şimdiden heyecana ortak etti. Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin organizasyonuyla bir araya gelen 40 kadar taraftar, akşam idmanında tezahüratlar ve yaktıkları meşaleler ile futbolculara destek verdi.

Teknik Direktör Serdar Sabuncu, çalışma öncesi oyuncularla birlikte sezon başlamadan kendilerine jest yapan taraftarları alkışladı. Tüm futbolcuları sırayla tribüne çağıran Altaylılar, idman sonunda teknik kadro ve futbolculara baklava ikram etti. 

Sportif Direktör Özden Töraydın ise kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, "Onların desteğiyle yeni sezonda her maça 1-0 önde başlayacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk hasretini sona erdirmek" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası