Ege Postası
Geri

Altınordu derbi kralı

TÜRKİYE 1'inci Ligi'ndeki ilk sınavında evinde Giresunspor'la 2-2 berabere kalan Altınordu'da gözler pazar günü oynanacak Göztepe maçına çevrilirken kırmızı lacivertliler son 2 sezonda İzmir derbilerinde rakiplerine kurduğu üstünlüğe güveniyor.
Altınordu derbi kralı
Haberler / Spor
23 Ağustos 2016 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Son 8 derbi karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde eden kırmızı lacivertli ekip sadece 1 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 2014-15'te Bucaspor'la ilk maçta 1-1 berabere kalıp rövanşı 1-0 kazanan Altınordu, sezonun ilk yarısında 3-0 kaybettiği Karşıyaka'dan rövanşı 5-0'lık skorla aldı. Geçen sezon Karşıyaka'yı, 1-0 ve 3-1'lik sonuçlarla dize getiren kırmızı lacivertliler, ilk devrede 1-0 yendiği Göztepe ile ikinci randevuda 2-2 berabere kaldı.

Giresunspor karşısında uzatmada buldukları golle aldıkları 1 puanın Göztepe derbisine moralli hazırlanmalarını sağladığını söyleyen Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

"İlk hafta kazanmak istiyorduk ama olmadı. Derbide 3 puanla tanışmak istiyoruz. Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu güçlü bir ekip. İki güzel İzmir takımına yakışır bir mücadele olmasını diliyorum. Ligin henüz başında olduğumuz için 2 takım da tam olarak hazır değil. İlerleyen haftalarda daha iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Derbilerde 2 senedir başarılı sonuçlar aldık, ancak bu yine kazanacağımız anlamına gelmez. Galibiyet için mücadele etmemiz gerekiyor." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası