Ege Postası
Geri

Başkan Çalkaya’ya bir destek de Kocaoğlu’ndan

CHP Balçova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya, seçim kurulunun adaylığını aldığı ceza nedeniyle iptal etmesine yönelik itirazının sonucunu beklerken, kendisine verilen destek de giderek artıyor. Çalkaya’ya son destek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan geldi. Başkan Kocaoğlu, Çalkaya’yı makamında ziyaret ederek, yanında olduğu mesajını verdi. Çalkaya’ya bir destek de Başkan Kocaoğlu’ndan
Başkan Çalkaya’ya bir destek de Kocaoğlu’ndan
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2019 Pazartesi 20:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI-HABER MERKEZİ/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davadan aldığı ceza para cezasına çevrilen ancak Balçova Belediye Başkan adaylığı iptal edilen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya verilen destek çığ gibi büyüyor.

Hafta sonu gerçekleşen ve yüzlerce partilinin de katıldığı mitingin ardından sivil toplum kuruluşları, sendikaların temsilcileri de Başkan Çalkaya’ya tam destek verirken, bir destek de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisinin mevcut Balçova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya’yı makamında ziyaret ederek desteğini sundu.

BAŞKAN KOCAOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Balçova Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Büyküşehir başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu maruz bırakıldığım hukuksuzlukta destek olmak için ziyaretime geldi. Kendilerine desteklerinden ötürü yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası