Ege Postası
Geri

Bölgesel muhtarlar toplantısında söz alan muhtarlar' dan övgü

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarların sorunlarının görüşüldüğü bölgesel muhtarlar toplantısının 3'üncü durağı Yeşilyurt bölgesi oldu. Toplantıda muhtarlar bu programın gerçekleşmesinden memnunluk duyduklarını belirterek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler. Muhtarlar “Başkanımız bize umut oldunuz, umut verdiniz. Bu toplantıları çok özlemiştik. Sizinle 3 ayda 5 kez görüşme fırsatı bulan muhtarlarımız oldu. Bu bile muhtarlarla iyi iletişim kurulduğunun bir göstergesidir ve uyum içerisinde çalışacağımızın bir işaretidir.” dediler
Bölgesel muhtarlar toplantısında söz alan muhtarlar' dan övgü
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2014 Perşembe 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Yeşilyurt Karafatma Parkı’nda düzenlenen 3’üncü bölgesel muhtarlar toplantısına Ali Fuat Cebesoy, Sevgi,  Refet Bele, Tahsin Yazıcı, Kazım Karabekir, Gülyaka ve Bozyaka mahallesi muhtarları katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bölgelerinden seçilen meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarlar, kendi bölgelerinde ihtiyaç duyulan hizmetlere değindi, belediyeden bu konularda destek istediler. Başkan Selvitopu da muhtarların istek ve önerilerini tek tek not alarak birim müdürlerini tamamlanması için talimat verdi.
 
Muhtarlar uygulamadan memnun
Toplam 6 bölgeye ayrılan bölgesel muhtarlar toplantısının 3’üncü durağı olan Yeşilyurt bölgesindeki muhtarlar başkanın bu uygulamasından son derece memnun kaldılar. “Özlediğimiz bir uygulamaydı. Bizlere umut oldunuz, umut verdiniz” diyerek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür eden muhtarlar şu değerlendirmelerde bulundular. “Muhtarlar olarak bizler de belediyenin eli, ayağı, gözü, kulağı olduğumuzu düşünüyoruz. Dolayısıyla güçlü bir iletişim kurularak, uyum içerisinde çalışmadan. Sağ olsun Başkanımız 3 ay gibi kısa bir sürede birçok kez bizlerle görüşme fırsatı yarattı. Bu bile bizim arzu ettiğimiz, beklediğimiz gelişmeydi. Bundan sonra da bu dayanışmanın daha güçlü bir biçimde süreceğine, Karabağlar’a birlikte daha iyi hizmetler sunacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.”
 
Eksiklerin çoğunu 3 ayda çözeriz
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, muhtarlarla yaptıkları bölgesel toplantıları 3 ayda bir periyodik olarak yenileyeceklerini belirtti. İlçede yaşanan eksikliklerin 3 ay sonraki toplantıya kadar birçoğunu çözeceklerini belirten Başkan Selvitopu , “ Bu toplantılarla muhtarlarımızın istek ve önerilerini de değerlendirme fırsatı buluyoruz. 3 ay sonra aynı muhtarlarla yapacağımız toplantıda sorunlardan hangilerinin çözümlenip çözümlenmediği, niçin çözümlenmediği konularında onları bilgilendireceğiz. Karabağlar’a en iyi hizmeti sunabilmek için bu tür toplantıların fayda sağlayacağını düşünüyoruz.” Diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası