Ege Postası
Geri

Delican merakla beklenen yeni yönetim kurulunun şifrelerini verdi!

AK Parti İzmir’in yeni il başkanı Bülent Delican il yönetim kurulunu oluşturmak için harıl harıl çalışıyor. Delican Ege Postası’na yaptığı açıklamada yeni yönetim kurulunun şifrelerini verdi. Delican, “ Hassas bir denge var. Teşkilatın dengesini göz etmem gerek. Bize başvurup il yönetiminde yer alarak siyasete ilk defa adım atmak isteyenlerin sayısı da fazla. Onlarında şevkini kırmak istemiyorum”dedi.
Delican merakla beklenen yeni yönetim kurulunun şifrelerini verdi!
Haberler / Yerel Politika
9 Temmuz 2014 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de  3,5 yıllık Ömer Cihat Akay’ın il başkanlığının ardından Bülent Delican dönemi başladı. Bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevin tebliğ edildiği Delican,il yönetim kurulu için kolları sıvadı. Delican ilçe başkanlarıyla ilk toplantısını Balçova Termal Otel’de düzenlenen iftar programında gerçekleştirirken, ilçe başkanlarından fikir aldı.
 
500 ÜZERİNDE CV
İl yönetim kurulunda yer almak için 500’ün üzerinde ismin il başkanlığında bulunan hazır özgeçmiş formlarını doldurdukları öğrenildi.Gelen çok sayıda form nedeniyle Delican ince eleyip sık dokuyor.
 
DENGE VE YENİ İSİMLER
 
Yeni yönetim kurulunu listesini önümüzdeki hafta başı Ankara’ya götürmek isteyen ve bu yüzden sıkı bir çalışma içinde olan Delican nasıl bir yönetim kurulu olacağının şifrelerini ilk kez dile getirdi .Delican, “ parti içi denge ve yeni isimlere” dikkat çekti.İl yönetim kurulunda yer almak için yüksek bir teveccühün olduğunu ifade eden Delican, “özellikle siyasete yeni başlamak isteyenler var. Hassas bir denge de var. Teşkilatın dengesini göz etmem gerek. Siyasete ilk defa adım atmak isteyenlerin de şevkini kırmak istemiyorum. Bu iki unsura dikkat edip en iyi şekilde yönetim kurulunu oluşturacağım” dedi. Delican çalışmaların sürdüğünü yönetim kurulu için net bir tarih veremeyeceğini belirtti.



AK KADINLARLA BULUŞTU
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Kadınlar ile bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantı parti binasında gerçekleşti. Partili kadınlarla yaptığı toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana siyasete kattığı değerlerle, siyasetin daha güvenilir ve daha şeffaf bir şekilde yapılabileceğini ortaya koyduğunu hatırlattı. AK Parti’nin toplumsal sınıflara, tabakalara, cinsiyetlere bakmadan herkesin siyasete katılmasının önündeki engelleri kaldırdığını belirten Delican, AK Parti’nin siyasete kattığı değerlerin neticesinde Türk siyasetinde kadınların daha çok temsil alanı bulabildiğini ifade etti. Siyasetin kadınsız düşünülemeyeceğini söyleyen Bülent Delican, “Hedefimiz siyasete kadın elinin daha fazla değmesidir. Çünkü biz biliyoruz ki, kadın her şeyden önce annedir. Annenin sevgisi ve şefkati ise dünyada başka hiçbir varlığa benzemez. Siyasetin her daim kadın nezaketine, kadın zarafetine, hoşgörüsüne ve aklına ihtiyacı vardır. Kadınlarımız siyasette ne kadar çok yer alırsa, siyaset o kadar daha kaliteli olacaktır.” şeklinde konuştu. 
 
DESTEĞİMİZ VE GÜVENİMİZ TAM
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile gerçekleşen anlamlı buluşmanın kendilerini sevindirdiğini belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, göreve yeni atanan il başkanının her zaman yanında olacaklarını ifade etti. AK Parti’nin kadınların siyasetteki yolunu her zaman açtığını, açmaya da devam edeceğini söyleyen Kızılırmak, “AK Parti ile birlikte biz kadınlar cesaretle doğrulduk ve her alanda varlık göstermeye, her alanda haklarımızı teslim almaya, her alanda daha güçlü hak mücadelesi yürütmeye başladık. Başbakanımızın biz kadınlara verdiği önem sayesinde siyasette daha güçlü temsil imkânı bulabildik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyük Türkiye davasına kadın hissiyatını, şefkatini, nezaketini, cesaretini katmaya devam edeceğiz. Başbakanımızın yanında durmaya devam edeceğiz. 10 Ağustos’ta kendisini çok güçlü bir halk desteği ile Cumhurbaşkanlığı makamına getirme noktasında kararlılıkla çalışmaya söz veriyoruz. Bu anlamda yeni il başkanımız Bülent Delican ile birlikte önemli çalışmalar yapacağımızı da belirtmek istiyorum. Başkanımız ile birlikte gece-gündüz demeden çalışacak, partimizin İzmir’de daha başarılı olması için gayret göstereceğiz. Bu noktada kendisine desteğimiz ve güvenimiz tamdır.” dedi.
 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası