Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: İzmir'i size dizayn ettirmeyeceğiz

CHP Karşıyaka'da kadın kollarında yaşanan istifaların ardından yönetim ve başkan düştü. Gelişimeler üzerine CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'dan çok sert açıklama geldi. Yıldırım, "Arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. İzmir'i size dizayn ettirmeyeceğiz, buna izin vermeyeceğiz" dedi. 'İzmir'i size dizayn ettirmeyeceğiz'
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: İzmir'i size dizayn ettirmeyeceğiz
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2019 Perşembe 20:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP Karşıyaka, kadın kollarında 6 yöneticinin istifasıyla sarsıldı. İstifaların ardından ilçe başkanı Buket Fatoş Erol ve yönetimi düştü. İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Erol'un yerine Kadın Kolları İl Sekreteri Nesrin İnetaş'ı atadı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 11 maddelik açıklama yaptı.

Konuyla ilgili Egepostası'na açıklama yapan Yıldırım, Buket Fatoş Erol'un, Kemal Kılıçdaroğlu sevdalısı olduğunu vurgularken "Benden bile çalışkan bir insan. Seçime 1 ay kalmış. Neden yapıyorsunuz. Hangi gerekçelerle yapıyorsunuz. Bu örgütten ne istiyorlar. Seçimde yüzde 71 almış çalışkan bir isim. Düşünün ilçe başkanının haberi yok. İlçe kadın kolları başkanının istifalardan haberi bile yok. Karşıyaka'dan başlayarak İzmir'i dizayn etmeye çalışanların hedefi nedi? Örgütten ne istiyorsunuz' Bunu kimin organize ettiğini biliyoruz. İstifalar alınıyor kadın kolları genel başkanlığına gönderiliyor, aynı gün atama bile yapılıyor. Bu ne derece etik telefonlarım kilitlendi. Herkes yaşananları lanetliyor. Bu örgütü size asla dizayn ettirmeyeceğiz, buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Öte yandan Yıldırım sosyal medya hesabından 11 maddelik bir bildirdi yayınladı.

KAMUOYUNA VE CHP KARŞIYAKA ÖRGÜTÜNÜN DEĞERLİ ÜYELERİ;

1. Yaklaşık 1 saattir telefonlarım kitlendi ve cevap veremiyorum hepinizden özür diliyorum,

2. 1 saat icinde 421 kez telefonun çaldı ve binlerce mesaj aldım buna cevap vermem mümkün degil,

3. MYK üyeleri,milletvekillerimiz,PM üyelerimiz eski ve yeni il ilçe başkanlarımız üyelerimiz CHP sinin en basarılı ve %71 oyun en buyuk sahibi kadın kollarının ve başkanı sevgili Buket Fatoş Erol'un hangi sebeplerle düşürüldüğünü ve bu süreçte seçime 1 ay kala kimlerin ve neden CHP sine zarar vermek istediğini soruyorlar. Ayrıca hepsinin vicdanında bu olayın mahkum edildiğini duymak ayrıca önemli ve değerlidir.

4. İlçe Başkanının İlçe Kadın Kolları başkanının haberi olmadan tuzugede aykırı bir şekilde imzaları toplayıp Kadın Kolları Genel Başkanlığına kim neden göndermiştir.

5.Seçime 1 ay kala bu hukuksuzluga kim neden göz yummuştur.

6.Örgütün vicdanında bunu yapanlar yok hükmündedir ve şahsi çıkarları için CHP sini ve Bu partinin vefakar Kadınlarını yaralamışlardır.

7. Karşıyaka ve Izmır örgütü sizlere hakettiğimiz cevabı kongrelerde verecektir.

8. Kadın kolları başkanımız iyi bir CHP'li ve Kemal Kılıçdaroğlu sevdalısıdır. O zaman sizin sorununuz nedir.

9. Kadın ve Gençlik Kolları ile oynayanlar Örgütü Kamu gücünü kullanarak dizay etmeye çalışanlar hiç bir zaman uzun vadede iflah olmamışlardır.

10. Bu satırları yazarken bile telefonlarım susmuyor hepinize tek tek mutlaka döneceğim.

11. Örgütün üzerinden elinizi çekin...

YILDIRIM: BUNDAN BÖYLE DANIŞMANIM

İlçe Başkanı Yıldırım sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama daha yaptı. Yıldırım, Buket Fatoş Erol'un bundan böyle kendisinin danışmanlığını yapacağını duyururken, "Kadın Kolları seçimi yapılıp örgütün iradesiyle yeni bir Kadın Kolları Başkanı seçilinceye kadar Karşıyaka örgütünün ve benim Kadın Kolları Başkanımdır. Ayrıca yarından itibaren Karşıyaka İlçe Başkanı olarak benim danışmanımdır. Kadın Kolları Genel Başkanına, milletvekillerimize ve Parti eğitmenlerimize çağrımdır. Lütfen bu hukuksuzluğa müsaade etmeyin. Yoksa emeğin, liyakatın önemli olduğunu anlatamayız." ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası