Ege Postası
Geri

CHP'li Şenol'dan şok iddia

Gaziemir'de propaganda çalışmaları sırasında yaşanan olaylar tedirginlik yarattı. CHP’nin Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şenol, geçtiğimiz günlerde ilçelerinde talihsiz ve onaylamadıkları bir olay yaşandığını belirterek, “Hiçbir şiddeti tasvip etmiyoruz. AKP imzasız broşür dağıttırıp karapropaganda yapıyor. Saldırıya uğrayan arkadaşın burnu kırık değil, tampon var. Allah şifa versin. Dört gündür hastanede tutuluyor. AKP genç bir arkadaş üzerinden reklam yapma peşinde. İlk önce yürekli olup dağıttırdıkları afişlerin altına imza atsınlar” dedi.
CHP'li Şenol'dan şok iddia
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – İzmir’in Gaziemir ilçesinde CHP ile AK Parti arasında gerginlik yaşanıyor. Önce AK Partili gençlerin dövülmesi, ardından Başbakan'ın mitingine saatler kala, CHP'nin afişleme çalışması yapan üç gönüllünün gözaltına alınması ilçede tedirginlik yarattı.

ONAYLAMIYORUZ
Gaziemir’in İzmir’in en sakin ilçelerinden biri olduğunu belirten CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, talihsiz bir olay yaşandığını ve bunu kesinlikle onaylamadıklarını söyledi. Şenol, “Kargaşayı yapmak isteyen AK Partililer. Kötü bir olay yaşandı. Ancak bir afiş asacaksınız yürekli bir şekilde imzasını altına atacaksınız. İmzasız, amblemsiz broşürler dağıttırmak siyaseten doğru değil. İnsanlar bu yüzden gerildi. Kara propaganda yaptıkları bölgede 10 tane trafo aynı anda devre dışı kaldı. Bu bir tesadüf mü' Değil. Benim ve CHP hakkında iftiralar içeren broşürleri o zaman dağıttırdılar. İnsanlar yürekli, namuslu olacak. Tahrik oradan kaynaklanıyor. Arkadaşlarımız yaşananlardan dolayı özür diledi. Afiş asan çocuklar zaten para karşılığı bu işi yapıyormuş. ‘Alın şunları dağıtın’ denmiş. Suçları, günahları yok. AKP o gençlere sahip çıkarken, ‘bu afişleri ben astırdım’ desin. Bu ülkede gezi olaylarından sonra 10 gencimizi kaybettik. Dikkatli olunması gerekiyor. Darp edilen gençlerden bir tanesinin burnu kırık değil. Burnunda tampon var. Allah şiva versin ama 4 gündür hastanede tutuluyor. AKP bunun üzerinden reklam, karapropaganda yapıyor. Bakan arıyor, Başbakan arıyor…Ama Başbakan 14 yaşında öle gencimizin ailesine başsağlığı dilemiyor” dedi. 

DAHA ÖNCE NEREDEYDİNİZ'
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün Sarnıç’ta yaşanan 2 B sorununu torba yasayla çözeceklerinin söylemesini eleştiren Şenol, şunları söyledi:;
“Kaç yıldır iktidardasını? Kaç tane torba yasa geçirdini? Son torba yasa görüşmelerinde 2B ile ilgili birçok konu gündeme geldi. CHP olarak buradaki maddelere karşı çıktık. Gece 03.00’da meclisten geçirdiler. Birilerine bazı bölgeleri peşkeş çekmek için bunu yaptılar. Hatay’dan İzmir’e kadar lüks oteller 2b’nin içindeydi. Onların işleri çözüldü ama buradaki yaşamın zorla devam ettiren insanlar ne old? Bu işin mahkemeyle alakası yok. Bakanlıktan genelge geldi. Tam askıya çıkacaktın, bizi engellediler. Şu soruma cevap versinler, ‘Bu genelge gelmeden önce tapu kadastro  müdürlüğünde çalışanlar kimin otelinde toplandılar'”

SEÇİM GAZİEMİR’DE BİTTİ
CHP olarak Gaziemir’de seçimi çok rahat bir şekilde alacaklarını belirten Şenol, “Bizim için seçim çoktan bitti. Ama rehavete kapılmıyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası