Ege Postası
Geri

Çiğli’de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenecek cumhuriyet yürüyüşünün bu yıl da büyük coşkuyla gerçekleşmesi planlanıyor. Coşkulu kalabalık ellerinde meşalelerle belediye binası önünden Kasaplar Meydanına yürüyecek.
Çiğli’de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ekim 2016 Perşembe 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda meşaleler eşliğinde düzenlenecek yürüyüş18:30’da belediye binası önünden başlayacak. Vatandaşlar ellerinde bayraklar ve meşalelerle Kasaplar Meydanı’na yürüyecekler. Kasaplar Meydanı’nda ise İzmir Kent Orkestrası konseri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları gösterileri geceye anlam katacak.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tüm Çiğli ve İzmirlileri Çiğli’deki coşkuyu yaşamaya davet etti. Çiğli’nin her zaman Cumhuriyete sahip çıktığını belirten Başkan Arslan, tüm Çiğlilileri cumhuriyet coşkusunu paylaşmaya çağırdı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası