Ege Postası
Geri

Deniz ulaşımına ‘koronavirüs’ ayarı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle İl hıfzıssıhha Kurulu tarafından verilen karar ile esnek çalışma modeline başlanmaısnın ardından İZDENİZ A.Ş de deniz ulaşımında esnek çalışma modeline başladı. Ulaşımı kolaylaştırmak için vapurlara ek seferler konuldu.
Deniz ulaşımına ‘koronavirüs’ ayarı
Haberler / İzmir
16 Kasım 2020 Pazartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kontrollü sosyal hayat ile birlikte artan ve eylül ekim aylarında kritik seviyelere ulaşan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülke genelinde ve iller bazında bazı önlemler hayata geçirilmeye başlandı.

Toplum hareketliliği ve ulaşımdaki yoğunluğu azaltmak için geçtiğimiz ay kamu kurum ve kuruluşlarında esnek çalışma modeli uygulanmaya başlanmıştı.

İZDENİZ A.Ş’den ulaşımı kolaylaştırma ve toplu ulaşımı teşvik etme adına önemli bir adım geldi.

Alınan yeni kararla deniz ulaşımında sefer saatlerinde düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda İZDENİZ ‘in 07.00 olan ilk seferlerine, saat  06.00’da başlayacak ek sefer konuldu.  

İZDENİZ’den yapılan açıklama göre mesai günlerinde uygulanacak olan yeni sefer saatleri uygulaması bugünden itibaren başladı.

Konuya ilişkin İZDENİZ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“16 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren; mesai günlerinde saat 06.00’da Bostanlı İskelesi’nden Konak İskelesi’ne ve saat 06.20’de Konak İskelesi’nden Bostanlı İskelesi’ne ek sefer yapılacaktır.

160 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren; mesai günlerinde saat 06.20’de Üçkuyular İskelesi’nden 06.50’de Bostanlı İskelesi’nden araba vapuru ek seferi yapılacaktır."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası