Ege Postası
Geri

Engelsiz Yaşam Köyü’nde koronavirüs önlemleri

Konak Belediyesi ve Zihinsel Özürlüleri Yetiştirme ve Koruma Vakfı arasında imzalanan protokolle hayata geçen Engelsiz Yaşam Köyü’nde dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Engelsiz Yaşam Köyü’nde koronavirüs önlemleri
Haberler / İzmir
17 Mart 2020 Salı 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Zihinsel Özürlüleri Yetiştirme ve Koruma Vakfı (İZÖV) Başkanı Dr. Burhan Özfatura arasında imzalanan protokolle Eşrefpaşa Hastanesi’nin arka alanında hayat bulan Engelsiz Yaşam Köyü’nde koronavirüs salgınına yönelik dezenfeksiyon uygulamaları yapıldı.

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşımada aldığı önlemleri artırması ve belediye etkinliklerini iptal etmesi sonrası büyükşehir bünyesinde bulunan Eşrefpaşa Hastanesi çalışanları da teyakkuz hâline geçti; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in talimatıyla hastane bünyesinde bulunan solunum cihazları ve salgınla mücadelede kullanılan teknik araç gereçlerin hepsi kontrolden geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası