Ege Postası
Geri

Eski Başkan Tütüncüoğlu'ndan ‘ihraç’ kararına ilk yorum: Yönetim suçlu arıyor

Çeşme Belediye eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu tarafından, yerel seçimlerde partinin aleyhine çalıştığı iddiasıyla tedbirli ve kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Karara sert tepki gösteren Tütüncüoğlu, seçim sürecinde partisinin gösterdiği adaya karşı olduğunu belirtirken, “Çeşme yönetimi bir suçlu arıyor. Suçluyu da bizi ilan etme çabası içindeler” dedi.  Eski Başkan Tütüncüoğlu'ndan ‘ihraç’ kararına ilk yorum 
Eski Başkan Tütüncüoğlu'ndan ‘ihraç’ kararına ilk yorum: Yönetim suçlu arıyor
Haberler / Yerel Politika
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Çeşme Belediye eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve Çeşme İlçe Örgütü’nde yer alan 4 isim, 31 Mart Yerel Seçimlerinde parti ve aday aleyhinde çalıştıkları iddiasıyla tedbirli ve kesin ihraç talebiyle CHP İzmir İl Yönetimi tarafından disiplin kuruluna sevk edildi.

Kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Tütüncüoğlu,  il yönetiminin kararının ardından ilk kez konuştu. Tütüncüoğlu, kararı değerlendirirken,  CHP Çeşme İlçe Örgütü’nü işaret etti. 

ADAY DOĞRU DEĞİLDİ

Tütüncüoğlu, partinin aleyhine çalışmadığını savunurken, “Seçim sürecinde Çeşme’de aday olan arkadaşın adaylığına karşı olduğumu belirten bir yorumum oldu. Sosyal medya hesabından bu adaylığa karşı olduğumu ifade ettim. Başka bir şey söz konusu değil.  Partimin aleyhine çalışmam gibi bir durum asla söz konusu olamaz.  Bizi çağırırlar biz de gider gerçekleri anlatırız” dedi. 

“ÇEŞME YÖNETİMİ SUÇLU ARIYOR”

CHP Çeşme ilçe yönetiminin yerel seçimlerde daha önceki seçimlere kıyasla oy kaybı yaşadığı için suçlu aradığını ifade eden Tütüncüoğlu, “Yönetim kurulundaki arkadaşlar ve seçilen başkan CHP’nin oyunu oldukça aşağıya düşürdü. Bu yüzden bir suçlu arıyorlar. Bu suçluyu da bizi ilan etme çabası içindeler.  Partinin oyu geçen seçime göre aşağıya düştü. Başka bir açıklaması da olamaz” diye konuştu. 

İLÇE BAŞKANINDAN KARARA DESTEK

Öte yandan CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, il yönetiminin vereceği her kararın arkasında olduğunu belirtirken, “Süreç ortada il yönetiminin ve il disiplin kurulunun aldığı her karara saygı duyuyoruz  ve arkasındayız” açıklamasını yaptı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası