Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'de 4 ilçe daha istifaya hazırlanıyor

İYİ Parti'de 5. Olağanüstü Kurultay sonrası başlayan istifa dalgası dün İzmir'e de sıçramış ve peş peşe istifalar yaşanmıştı. İYİ Parti İzmir'de yarın da istifaların devam edeceği duyuruldu. Çiğli İlçe Teşkilatında Özgür Doğan ve beraberindeki birçok ilçe yöneticisinin istifa edeceği ileri sürülürken, 3 ilçenin daha istifaya hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.
İYİ Parti İzmir'de 4 ilçe daha istifaya hazırlanıyor
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2024 Pazar 18:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti'de 5. Olağanüstü Kurultay sonrası başlayan istifa furyası sürüyor. İzmir İl Teşkilatında dün Gaziemir ve Bornova ilçe başkan ve yönetimleri peş peşe istifa etmiş, Bayraklı'da ise ilçe başkanı hariç 22 yönetim kurulu istifa ederken, ilçe yönetimi düşmüştü.

Ödemiş'te de 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkan adayı olan Güven Kılıç, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İYİ Parti İzmir istifa peş peşe gelen istifalarla sarsılırken, yeni haftanın ilk günü de istifaların devam edeceği bildirildi.

6 Mayıs Pazartesi (yarın), saat 19:00’da Çiğli kurucu üyesi, 2 dönem ilçe başkanlığı ve 31 Mart Yerel Seçimleri'nde belediye başkan adayı olan Özgür Doğan ve beraberindeki birçok ilçe yöneticisi Çiğli İlçe Başkanlığı’nda toplu bir şekilde istifa edeceği duyuruldu.

Öte yandan istifaların ardından parti tüzüğü gereği yönetimin de düşmesi bekleniyor.

Ayrıca 3 ilçenin daha istifaya hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

 

İYİ Parti İzmir'de istifa depremi! Peş peşe istifa ettiler!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası