Ege Postası
Geri

İstifa krizinde söz Buket Fatoş Erol'da... 'Ölümüne seninleyiz' diyorlardı

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, Kadın Kolları’nda yaşanan istifalarla sarsıldı. Kadın kollarındaki 6 yöneticinin istifasıyla başkan ve yönetimi düştü. Başkanlığı düşen Buket Fatoş Erol Egepostası'na özel açıklamalar yaptı. Erol, “İlçemizle zaten uğraştılar. Tatildeydim. Tatil dönüşü böyle bir haberi almam son derece şok edici. Çok üzgünüm bunların olmaması gerekirdi. Partimize yakışmayan hareketler. Eğer biz iktidar olmaya yürüyorsak en başarılı ilçe kadın kollarını düşürerek iktidarı yakalamamız mümkün değil. Bu kadar güzel çalışıyorken, bu şekle getirmeleri çok çirkin. Kimler olduğunu düşünmüyorum. Bu zaten açık seçik ortada..” dedi. İstifa krizinde söz Buket Fatoş Erol'da
İstifa krizinde söz Buket Fatoş Erol'da... 'Ölümüne seninleyiz' diyorlardı
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2019 Perşembe 23:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları yöneticisi 6 kişinin istifasıyla ilçe başkanı Buket Fatoş Erol ve yönetimi düştü. İl Başkanı Nurşen Balcı apar topar  yeni görevlendirmeleri yaptı.  Balcı başkanlığı düşen Buket Fatoş Erol'un yerine Kadın Kolları İl Sekreteri Nesrin İnetaş'ı atadı. 

Yaşanan gelişmelerle ilgili sakinliğini koruyan Buket Fatoş Erol, Egepostası'na özel açıklamalar yaptı.

'ÖLÜMÜNE SENİNLEYİZ' DİYORLADI

Konuyla ilgili haberinin İl Başkanı Nurşen Balcı’nın aramasıyla olduğunu belirten Buket Fatoş Erol, “Nurşen Balcı beni aradı, ‘6 kişi istifa etti, yönetiminiz düştü’ dedi. Ben de kendisine istifaların gerekçelerini sordum. İstifaların tamamen kişisel ‘yorgunum, işim var, hastayım’ gibi yönetimi bağlamayan ifadeler olduğunu söyledi. Ben de kendisine niçin işleme koymadan önce aramadığını sordum. ‘Aradım, ulaşamadım’ dedi. Doğrudur arayıp ulaşamamış onun üzerine ben döndüm zaten. Ama ulaşamayabilirsiniz her an telefon başında değiliz. Önemli bir konu bir daha ararsınız. Hatta üzerine genel başkanımız Fatma Köse’yi aradım. Böyle bir gelişmeler var ben şok yaşıyorum. Çünkü yönetimdeki hiçbir arkadaşımla sözlü ya da sözsüz hiçbir anlaşmazlığın yok. Bir sıkıntım yok. Düne kadar bu istifa eden arkadaşlarım ‘ölümüne seninleyiz’ diyen insanlardı. Beni kadar seven insanlardı. Bulsanız tek tek sorsanız bir tanesi hakkımda ya da yönetimimle ilgili tek bir şey bile söylemeyecektir. Yönetimin içinde bırakın kavgayı kimse birbirine kötü kem bakmamıştır. Şimdi bu kadar örnek bir yönetimin bu şekilde düşürülüyor olması tabi altında yatan sebepleri ben de araştıracağım. Ben de merak ediyorum” dedi.

BEN İYİ PARTİLİ OLMAYI ÖĞRETİYORUM

Yarın bununla ilgili daha kapsamlı bir basın açıklaması yapacağını duyuran Erol, “Şuan söyleyeceğim her söz yanlış olabilir, duygusal olabilir.  Daha aklıselim bur açıklama yapacağım çünkü ben parti eğitmeniyim. Benim bir misyonum var.  Ben iyi partili olmayı öğretiyorum herkese... Burada ne yanlış yaptım nerede hata yaptım onları da sorgulamam lazım kendi kendime. Bir hata ben de mi yoksa bu biat kültüründe mi CHP'nin yenilmez hastalığı mı hakikaten yenemeyecek miyiz bu hastalığı... Ben mücadele insanıyım. Bana koltuk gerekmiyor mücadele etmek için. Önümüzdeki süreç içinde kongreler var. Orada nasıl olsa oraya olacağız.  Geri çekilmeyeceğiz biz partimiz için hizmet için çalışan insanlarız. Bir gelecek beklemeyen çocuğuna bir yakınına hiç kimseye bir fayda sağlamayan insanlarız. Dolayısıyla varlığımızın perçinlenmesi lazım ki CHP'deki bu yanlış davranışlar son bulsun” diye konuştu.

PARTİMİZE YAKIŞMAYAN HAREKETLER

Erol açıklamalarına şöyle devam etti;

“İlçemizle zaten uğraştılar. İlçe yönetimini düşürmeye çalıştılar. Keza gençlik kollarında bir kriz yaşandı. Ben çok rahattım. Tatildeydim. Tatil dönüşü böyle bir haberi almam son derece şok edici. Dediğim gibi bu insanların benimle olan dostluğundan hiçbir sıkıntıları yok. Çok üzgünüm bunların olmaması gerekirdi. Partimize yakışmayan hareketler. Eğer biz iktidar olmaya yürüyorsak en başarılı ilçe kadın kollarını düşürerek iktidarı yakalamamız mümkün değil. Bu kadar güzel çalışıyorken, bu şekle getirmeleri çok çirkin. Kimler olduğunu düşünmüyorum. Bu zaten açık seçik ortada... İsim zikretmiyorum ama danışma kurulu toplantısında yaptığım konuşma herhalde birilerini oldukça rahatsız etti.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası