Ege Postası
Geri

Karabağlar'da 4'üncü muhtarlar buluşması

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki muhtarlarla daha güçlü iletişim kurmak, sorunları yakından takip edebilmek ve daha iyi hizmet üretebilmek amacıyla düzenlediği bölgesel muhtarlar toplantılarının 4’üncüsünü başlattı.
Karabağlar'da 4'üncü muhtarlar buluşması
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2016 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar'da bulunan 58 mahalle 6 bölgeye ayrılarak her bölgenin muhtarları ile periyodik toplantılar yapılacak. İlk toplantı 11 mahalleyi kapsayan Üçkuyular bölgesinde gerçekleştirildi.

Karabağlar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Poligon Mahallesi'nde bulunan Karabağlar Kent Tasarım Atölyesi'nde düzenlenen toplantıya, Karabağlar Belediye Başkanı  Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra Karabağlar Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İzmir'in en büyük ilçesi olan Karabağlar'ı daha iyi yönetmek ve sorunları çözmek için düzenlenen bölgesel muhtarlar toplantısının 4’üncüsünde Başkan Selvitopu ve yetkililerle buluşan muhtarlar, tek tek söz alarak bölgelerinde yaşadıkları sorunlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundular. Muhtarlar bir önceki toplantıda gündeme getirdikleri sorunların önemli bir bölümünün çözülmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirerek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler. Toplantıda 2017 yılında yapımına başlanacak olan 5’inci etap tretuvar ve yol çalışmaları da masaya yatırıldı ve muhtarlar mahallelerinde onarılması gereken sokakları da tek tek belirttiler.

DOĞAYA SAYGIYLA ÇALIŞIYORUZ

Muhtarları dinlerken notlar alan ve ardından da değerlendirmelerde bulunan Başkan Selvitopu,  toplantıda gündeme gelen sorunlara ilişkin kısa sürede çözüm üretileceğini ifade etti. Karabağlar’ı daha düzenli, daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Selvitopu, yeni yılda yapılacak çalışmalar hakkında da muhtarları bilgilendirdi. Sokakların yenilenmesi sırasında doğaya saygılı bir anlayışla çalışmaların yürütüldüğünü ve bundan sonra yapılacak düzenlemelerde de aynı kriterin esas alınacağını ifade eden Başkan Selvitopu, yeni yapılacak park ve sokak gibi çalışmaların da mutlaka engelli vatandaşlara uygun olacağının altını çizdi. Selvitopu, muhtarlarla toplantıların periyodik olarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

KOORDİNELİ ÇALIŞMAYA DEVAM

“Karabağlar’ı açık, şeffaf, katılımcı anlayışla yönetiyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, muhtarlar ve vatandaşlarımızın da görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Bugünkü toplantımızın amacı da genel anlamda yapılan işleri değerlendirmektir. Göreve geldiğimizden bu yana muhtarlarımızla koordineli çalışmaya devam ettik, bundan sonra da bu böyle olacak. Belediyemiz birçok yönüyle sahada var olan gücüyle hizmet etmeye çalışıyor. Amacımız yapılan işleri koordinasyonlu bir şekilde takip etmektir."

Toplantıya katılan muhtarlar:

Fahrettin Altay : Sinan Kilercioğlu

Üçkuyular : Mualla Candaş

Esentepe : Sabahattin Cayhanlı

Muammer Akar  : Sıtkı Kuzu

General Kazım Özalp : Niyazi Akgün

Poligon : Tarık Gavas

Şehitler : Aday Bozyiğit

Metin Oktay : Şahin Demir

Esenyalı : Ali Rıza Üner

Adnan Süvari : Harun Özbilmez

Maliyeciler : Sadet Kaya

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası