Ege Postası
Geri

Kıbrıs İzmir Konsolosu İpal Emin'den iadeyi ziyaret

ÖDEMİŞ Muharip Gaziler Derneği üyelerinin geçen nisan ayında İzmir kent merkezindeki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Konsolosluğu'na yaptığı ziyaret, karşılık buldu. Konsolos İpal Emin, Ödemiş'e gelerek Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesini ziyaret etti.
Kıbrıs İzmir Konsolosu İpal Emin'den iadeyi ziyaret
Haberler / İzmir
30 Eylül 2016 Cuma 19:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Konsolos İpal Emin, Ödemiş'e gelerek Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesini ziyaret etti. Emin'i, dernek binası girişinde üyelerle birlikte karşılayan Şube Başkanı Selahattin Aktaşoğlu, çiçek verdi.

Şubede gazilerle bir süre sohbet eden Emin, "Adımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu ama Ege Bölgesi sorumlusuyum. Gazilerimiz bizim için çok değerlidir, her zaman gönlümüzde ayrı bir yerleri bulunmaktadır. Yoğunluktan dolayı, bazen sizlerle ilgilenmek için zaman bulamıyoruz. Sizlere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin selamlarını getirdim. Beni çok güzel ağırladınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Şube Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ise, "Bende sizlere burada bulunamayan gazilerimizin selamlarını getirdim. Derneğimize kayıtlı 385 üyemiz bulunmaktadır. Kore gazilerimizle birlikte hayatını kaybeden 30 gazimiz var. Şu anda, üye sayımız 250'ye düştü. Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem, derneğimize güzel bir yer tahsisi için harekete geçti, kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Konsolos İpal Emin, Aktaşoğlu ve dernek üyeleriyle beraber, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nu da ziyaret etti. Ateşoğlu, günün anısına İpal Emin'e bir plaket verdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası