Ege Postası
Geri

MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, üye iş adamları ile birlikte Ege Bölge Kan Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundu.
MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı
Haberler / İzmir
7 Aralık 2016 Çarşamba 08:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kan bağışında bulunarak sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini dile getiren ve üyelerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Başkan Ülkü, kan bağışının her şeyden önce bir insanlık görevi olduğunu söyledi. MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "MÜSAİD İzmir olarak ihtiyaç olduğunda kanın hayat kurtardığı bilinci ile bu sosyal sorumluluk gereği kan bağışında bulunduk. Sağlık Sektör Kurulumuzun organizasyonunda toplumumuzda kan verme bilincinin artırılması konusundaki çalışmalara destek olmak amacıyla 'gün olur herkes kana ihtiyaç duyar' düşüncesini oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Kan stokunun düştüğü aylarda kan bağışında bulunarak destek vermenin önemine değinen MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "Her birimizin her an kana ihtiyacı olabilir. Şu anda 3 günlük bir kan stoku ile döndüğümüzü biliyoruz ki bu diğer şehirlere göre iyi bir stok ancak bunu artırmalıyız. Bu aylarda kan bağışının daha az olduğu, stokun daha aza indiğini bildiğimiz için özellikle bu zamanı seçip katkı sağlamak istedik. İzmir'in kendi kan ihtiyacını stok olarak karşılayamadığını, ihtiyacı kadar kan bağışı gerçekleşmediğini bildiğimiz için hem destek olalım hem de bu bilinci halkımıza yayalım ki vatandaşlarımız ihtiyaç olduğunda bunun bir nevi zorunluluk olduğunu bilsinler" diye konuştu.

Kan bağışı yaparak 'Güvenli Kan Temini' projesine destek veren İzmirli işadamlarına bağışlarından dolayı teşekkür eden Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök de bir ünite kan ile üç kişinin hayatının kurtarıldığını ve herkesin kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi. 

Konuşmaların ardından Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü'ye teşekkür sertifikası takdim etti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası