Ege Postası
Geri

Uygur’dan skandal üstüne skadal!

Torbalı Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor. 425 işçiyi ‘tasarruf’ diyerek işten çıkaran, ardından oğlunu 7 bin lira maaşla genel müdür yardımcısı olarak işe alan ve gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, bu kez 1 milyon 300 bin liraya Mercedes marka lüks araç aldığı ortaya çıktı.  Yaşananlara tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar “Torbalı’nın onca sorunu varken makam aracı almak, hiçbir hizmet üretmeden oturmak tasarruf değildir” dedi.
Uygur’dan skandal üstüne skadal!
Haberler / Yerel Politika
25 Ocak 2020 Cumartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri'nde seçilen İzmir'in yeni CHP'li belediye başkanları, yaptıkları skandal uygulamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Seçildikten hemen sonra Torbalı Belediyesi önünde yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Adam ol, ayağını denk al, bir daha televizyona bile çıkamayacaksın.' diyen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur,  Torbalı’da 425 işçiyi ‘tasarruf’ diyerek işten çıkardı. Ardından oğlunu 7 bin lira maaşla genel müdür yardımcısı olarak işe alan ve gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, bu kez de 1 milyon 300 bin liraya Mercedes marka lüks araç aldığı ortaya çıktı. 

Lüks araç ile ilgili Torbalı’da tepkiler yükselirken AK Parti’den sert tepki geldi.  

TORBALI’DA BU KADAR SORUN VARKEN MAKAM ARACI ALIYORSUNUZ

AK Parti Grup Başkanvekili Erman Özgür Çağlar, “Göreve gelir gelmez sosyal yardımları bitirdiniz, kömür yardımlarını yarıya düşürdünüz, maddi durumu olmayan öğrencilere verilen bursları kaldırdınız, 9 aydır Torbalı’ya bir tek çivi çakmadınız, şenlikten konserden başka hiçbir şey yapmadınız, şimdi de çıkmış tasarruf yaptığınızı iddia ediyorsunuz. Şimdi Torbalı’nın bu kadar sorunu varken, kalkıp makam aracı alıyorsunuz. İlçemizin gerek altyapı, gerekse de üstyapı konularında çok acil hizmetlere ihtiyacı varken, önceliği makam aracına verirseniz biz bunu tabii ki eleştireceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası