Ege Postası
Geri

Yıldız Özen'i 'Kocaoğlu'yla vurdu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın, CHP’nin yeni il yönetimi için “Düşük profilli” tanımlaması yapması üzerine sert bir açıklama yapan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özen’e yanıt, Bayraklı Belediye Meclis Başkanvekili Necati Yıldız’dan geldi. CHP’de düşük profil tartışması tam gaz
Yıldız Özen'i 'Kocaoğlu'yla vurdu
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2016 Pazar 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir CHP’de “Düşük profil” tartışması tam gaz sürüyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yeni il yönetimi için “Düşük profilli” açıklaması yapmasına sert tepki gösteren il yöneticisi Yücel Özen’e, Bayraklı Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Necati Yıldız “Aziz Kocaoğlu” göndermesiyle yanıt verdi. Yıldız, kamusal erkini kullanarak partiyi dizayn eden ilk ismin Karabağ değil, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olduğunu söyledi. 

Yücel Özen’in sosyal medya hesabından bu konuda yaptığı açıklamaya yorum ekleyen Necati Yıldız, “Yücel kardeşim. Sn. Karabağ için hatırlattığın ilkeli davranış başta B.şehir olmak üzere tüm belediye başkanları için geçerli kılınırsa, bu hem partinin yararına olur hem de saygı duyulur” dedi.

ROBOTİK DELEGE

CHP Bornova Eski İlçe Başkanı da olan Necati Yıldız, açıklamasında “Biz biliyoruz ki atama yoluyla kendisine emanet edilen kamusal erki ve kaynakları kendine tabi örgüt dizaynı için kullanan ilk isim sn. Karabağ değil, tüm örgütün bildiği gibi sn.Kocaoğlu'dur. Sadece il kongresi için değil başta Bornova olmak üzere bir çok ilçe kongresini kazanmak için vasıflı vasıfsız denmeden, yüzlerce insan belediye kadrolarına doldurulmuş ve bu insanlar iş tehdidi ile robotik delege olarak kullanılmıştır. Kamunun gücü kullanılarak her şeyleri ile CHP'li, bilgili ve liyakatli bir çok insan tasfiye edilmiş ve İzmir iki kişinin güdümünde hareket eden bir yapıya dönüştürülmüştür" dedi.

Yıldız, yeni İl Başkanı Asuman Güven'e bu konuda önemli görevler düştüğünü de "CHP'liliğinden şüphe duymadığım yeni il başkanına düşen görev işe buradan başlayıp partide emek ve bilgiyi yeniden egemen kılmasıdır. Bunu başarabilirse en büyük desteği ve saygıyı bizlerden bulacaktırlar” sözleriyle vurguladı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası