Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka CHP İlçe Kongresi'
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
10 Aralık 2019 Salı

Karşıyaka CHP İlçe Kongresi'

Sosyal demokrat seçmenlerin beşiği Karşıyaka’da delege seçimlerinin ardından gözler, renklerin mücadelesinde mavi listelerden yana net ve kararlı bir tavır ortaya koyan Karşıyaka belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a çevrildi.

Başkan Cemil Tugay’ın önümüzdeki CHP Karşıyaka İlçe kongresinde, uyum içinde çalışabileceği bir ilçe başkanının seçilmesi için etkin bir duruş sergileyeceğine kesin gözüyle bakılmaktadır.


Diğer yandan delege seçimlerinde istediği desteği elde edemeyen mevcut CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın ocak ayında yapılacak kongrede adaylık düşünmediği bilinmektedir.

Delege seçimlerinde öne çıkan mavi rengin kendi arasındaki hareketliliğine bakılacak olursa neticesi merakla beklenen Karşıyaka CHP ilçe kongresinin, büyük bir olasılıkla 2–3 adaylı hareketli bir kongre olacağı bir beklentisi vardır.

İzmir’deki ilçe kongrelerinin son günü 26 Ocak Pazar günü yapılacak CHP Karşıyaka İlçe Kongresine henüz daha haftalar varken kulislerden sızan haberlere göre ilçe başkanlığına aday olmayı düşü-nenlerin sayısı oldukça fazla.

Murat Serdar Koç, Serdar Yavaşoğlu, Adnan Alabay, Nurşen Balcı Sadrettin Çoşkuner, Gürsoy Taşdemir, Dilek Bilgin, İsfahan Naki ile sürpriz bir aday Birgül Sular Ünal.

Sözün özü: Karşıyaka CHP İlçe Kongresinin, sosyal demokrat ilkelerin ve düşüncelerin yarıştığı, parti içi demokrasiye yürekten inanan, siyasi birikimi ve emeği ile Karşıyaka’da CHP’yi daha da yukarılara taşıyabilecek adaylarının yarıştığı ve parti örgütünü ayrıştıran değil bütünleştiren bir kongre olması dileğimizdir. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası