Ege Postası
Geri

'AKP' plakalı aracını AK Parti önünde satışa çıkarttı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın önüne park edilen AKP plakalı aracın üzerine asılan 'Satılık plaka' ilanı dikkat çekti. Yaklaşık 3 hafta önce il binasının önüne park edilen aracın plakası 10 bin TL'den alıcısını bekliyor. Araç plakasının daha hızlı alıcı bulması için aracı, seçim sürecinde hareketli günler yaşayan AK Parti il binasının önüne park ettiklerini söyleyen Hasan Akıncı, "AKP plakası için hemen hemen her gün bir, iki kişi arıyor" dedi. AK Parti İzmir İl Binası önünde
'AKP' plakalı aracını AK Parti önünde satışa çıkarttı
Haberler / İzmir
30 Eylül 2015 Çarşamba 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Partililer, muhalefet partilerince partilerinin kısaltması olarak AKP'yi kullanılmasına yıllardır tepki gösterirken, AK Partililerin AKP plakalı aracı satın alıp almayacağı merak konusu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın önüne park edilen 35 AKP 59 aracın  plakası satılığa çıktı. AK Parti binasının karşısına park edilerek üzerine 'satılık plaka' ilanı asılan araç, yaklaşık 3 haftadır AK Partili alıcısını bekliyor. Plakanın satılık olduğunu belirten ilanı aracın ön ve yan camlarına asan Hasan Akıncı, 1 Kasım erken seçimlerinden sonra İzmir milletvekillerinin belli olmasıyla birlikte plakanın alıcı bulacağını tahmin ettiğini söyledi. AK Partililer ise genelde AK plakasını tercih ediyor. 



PLAKA 10 BİN TL'DEN ALICI BEKLİYOR
Araç plakası için AK Parti'den her gün yaklaşık bir iki kişinin aradığını söyleyen Hasan Akıncı, "Plaka satılık araba değil. Araba 3-4 yıldır bizde. 3 hafta oldu oraya koyalı. Daha önce çok teklif ettiler, para verelim, araba verelim ya da takasa girelim diye ama kabul etmedik. İşlerimiz biraz kötü gitti, sıkıntı yaşadık. Ticaretle ilgileniyoruz. Böyle olunca da değerlendirelim istedik. 10 bin TL istiyoruz. Hemen hemen her gün bir, iki kişi arıyor. Tahminim seçimden sonra satılma ihtimali daha yüksek. Milletvekilleri belli olduktan sonra satılır diye umuyoruz. Düşüncemiz o yönde. İl binasına giren çıkan daha fazla, seçim kampanyaları var. Adaylık başvurularından bir iki gün önce oraya koyduk. Seçimlerden sonra Kasım ayında satılmasını umuyoruz. Arabayı da satmak istemiyoruz, araba çok istediğim bir modeldi. Proje arabası olarak aldık yaptırmak istiyoruz. Uzun vadede arabayı da modifiye etmek istiyoruz. Bir kısmını sermaye olarak kullanacağız bir kısmıyla da araba için kullanacağız" diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası