Ege Postası
Geri

'Bana Lastikçi Kani deyin'

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, twitter sayfasında bir tamirhanede elinde araç lastiğiyle çekilmiş fotoğrafını "Ben lastikçi Kani Beko, her zaman söylediğim gibi, durmak dinlenmek yok, mücadeleye devam" notuyla paylaştı.
'Bana Lastikçi Kani deyin'
Haberler / Yerel Politika
7 Ağustos 2018 Salı 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Uzun yıllar sendikacılık yapan, DİSK Genel Başkanıyken istifa edip CHP'den milletvekili adayı olarak TBMM'ye giren Kani Beko, sık sık seçmenlerle bir araya geliyor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir dönem ESHOT atölyesinde çalışan Beko, Twitter hesabından elinde araç lastiğiyle bir tamirhanede çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Beko paylaşımında "Arkadaşlar bazen 'Başkanım mı diyeyim, vekilim mi diyeyim' diye soruyor. Arkadaşlar, içinizden nasıl geliyorsa öyle deyin. Ama bence en iyisi 'Lastikçi Kani'... Ben Lastikçi Kani Beko, her zaman söylediğim gibi, 'Durmak dinlenmek yok, mücadeleye devam" notu düştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası