Ege Postası
Geri

'Başbakana canım kurban'

Eşinden şiddet gördüğü için boşanan AKP'li vekil Erdoğan için canını verirmiş.
'Başbakana canım kurban'
Haberler / Politika
13 Ocak 2013 Pazar 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANKARA- Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı iddia edilen AKP Ağrı Milletvekili Fatma Salman, Ağrı’daki Danışma Meclisi toplantısında “Fatma birçok şeyden ayrılabilir ama AKP’den, Başbakanından ayrılamıyor. Fatma canını Başbakan ve AKPye kurban eder” dedi.

 Halk Eğitim Merkezinde yapılan AKP Danışma Meclisi toplantısına milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız, Fatma Salman, il ve ilçe teşkilatlarıyla çok sayıda partili katıldı. İdris Kotan’dan şiddet gördüğü için boşanan Fatma Salman, uzun zamandır sustuğunu belirterek artık partide vekil değil bir nefer olmak istediğini söyledi. Milletvekili Fatman Salman şunları söyledi:

 İŞTE FATMA SALMAN’IN O KONUŞMASI

 “2004′ten beri AKP’den ayrılmamı isteyen bir çok insanla ciddi mücadelede bulundum. Ama şunu hissettim ki evet Fatma’yı birileri öldürse bile Fatma AKP’den ayrılamıyor. Fatma birçok şeyden ayrılabilir ama AKP’den, Başbakanından ayrılamıyor. Çünkü Başbakan Fatma’yı getirdi, iki dönem milletvekili yaptı. Fatma canını Başbakan ve AKPye kurban eder. Bunu kesinlikle yanlış bir şekilde de anlaşılmasını istemiyorum. İki dönemdir milletvekiliyim. Siyasi anlamda bütün mutlulukları yaşadım ama AKP üzerinden bana farklı sıkıntılar yaşatmaya çalıştılar. Ama ben partimi ve Başbakanımı seviyorum.”

 AKP’nin hizmetlerinden söz ederken “Eskiden bizler Kürt olduğumuzu söylemekten korkuyorduk” diyen Fatma Salman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben dün Şivan Perver’in Twitter’dan bir parçasını gönderdim. Biz bunu yapabiliyorsak, bu parti sayesinde yapıyoruz. Oturup eleştirmek, partiyi, Başbakanı yok saymak, bir devleti yok saymak sonra kalkıp gidip iktidarın, devletin imkanlarından faydalanmak sağlıklı bir bireyin duruşu değildir. Bence, durduğunuz yere göre hareket etmek zorundasınız.

 Ya devletle barışık olup, devletin birliği beraberliği, Kürt-Türk kardeşliği, çocuklarımız için ortak mücadele etmek zorundayız. Beğenmiyorsak farklı siyasi zeminlerde siyasetlerini gösterebilirler ama iktidarın bütün maddi menfaatlerinden yararlanıp, sonra gelip iktidarın sırtından vurmak Allah katında da kul katında da helal sayılmayacaktır. 

Belki maddi olarak bir yere geleceklerdir, belki toplumda farklı sosyal statüler olacaktır ama hiçbir zaman insanların gönüllerinde olmayacaklardır. Tarih onları çok farklı şekilde kınayacaktır.” (Gerçekgündem)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası