Ege Postası
Geri

'Belediyeden geldim' diyen şahıs, yaşlı kadının 34 bin TL’sini alıp kaçtı

Bursa’da, belediyeden yardım için geldiğini söyleyen bir kişi, 86 yaşındaki yaşlı kadının cebinde 34 bin TL parası bulunan yeleğini alarak kaçtı. Olay, Kestel ilçesi Barakfakih Mahallesi’nde meydana geldi. Rabia Ç. (86) isimli kadın,...
'Belediyeden geldim' diyen şahıs, yaşlı kadının 34 bin TL’sini alıp kaçtı
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da, belediyeden yardım için geldiğini söyleyen bir kişi, 86 yaşındaki yaşlı kadının cebinde 34 bin TL parası bulunan yeleğini alarak kaçtı.
Olay, Kestel ilçesi Barakfakih Mahallesi’nde meydana geldi. Rabia Ç. (86) isimli kadın, zilin çalması üzerine kapıyı açtığında belediyeden yardım için geldiğini söyleyen bir erkek şahıs ile karşılaştı. Şahıs, yaşlı kadına bir miktar para verip üstünü geri istedi.
Rabia Ç., para üstünü vermek için yeleğinin cebindeki paraları çıkarttığı sırada şahsın paralarla birlikte yeleği alıp kaçması bir oldu. Büyük şaşkınlık yaşayan yaşlı kadın, hırsızın arkasından baka kaldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası