Ege Postası
Geri

28 Şubat davasında fotoğraf çekmek isteyen kişi dışarı çıkartıldı

28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın üçüncü duruşmasında öğlen arası verildi. Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık yakınlarından biri fotoğraf...
28 Şubat davasında fotoğraf çekmek isteyen kişi dışarı çıkartıldı
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın üçüncü duruşmasında öğlen arası verildi. Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık yakınlarından biri fotoğraf çekmek istedi. Bu durumu farkeden görevliler, şahsı uyardı. Mahkeme Başkanı Tayyar Köksal ise fotoğraf çekmeye çalışan kişinin salon dışına çıkartılmasını istedi. Hakkında işlem yapılması talimatını verdi.

    Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni cebren devirmeye, düşürmeye iştirak' suçundan açılan 28 Şubat davasının üçüncü duruşmasında, iddianame okunmasına ise devam ediliyor. TRT spikerleri Şener Mete ile Fulin Arıkan'ın okuduğu 1309 sayfalık iddianamede, şimdiye kadar 96 sayfa okundu.

    Öte yandan 28 Şubat davasına müdahil olmak için Ankara Adliyesi'ne gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve dernek üyeleri, duruşmayı bir süre izledi. Yaklaşık 20 kişilik bir grup ile duruşma salonuna gelen Gündoğdu, müdahillik dilekçesi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası