Ege Postası
Geri

'CHP Timleri' öğretmenleri unutmadı

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, Öğretmenler gününde, öğretmenlerle birlikteydi.
'CHP Timleri' öğretmenleri unutmadı
Haberler / Yerel Politika
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Her fırsatta Karşıyaka halkıyla bir arada olmaya özen gösteren CHP Karşıyaka Örgütü; İlçe Başkanı Adnan Alabay, ın deyimiyle "CHP Timleri" 24 kasım Öğretmenler gününü ilçedeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil vererek kutladı.

24 Kasımın hafta sonu tatiline gelmesi nedeniyle kutlamayı bir gün öncesine almaya karar veren  CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan ALABAY, ilçe yöneticileri ve tamamı eğitimcilerden oluşan CHP Karşıyaka İlçe Milli Eğitimi İzleme Komisyonu üyeleri, Cuma sabahı erken saatlerde İlçe binasında buluştu. Kucak kucak karanfillerle  Karşıyaka’daki bütün okullara dağılarak görevi başındaki öğretmenleri birer çiçekle kutladılar. CHP lilerin çiçekli kutlaması Karşıyaka'lı öğretmenleri mutlu etti.

Öğretmenler günü nedeniyle CHP Karşıyaka İlçe Binasına asılan pankart da Karşıyakalıların ilgisini çekti.

"CHP Timleri"nin her zaman Karşıyakalıyla yan yana, kol kola olacağını bir kez daha yineleyen İlçe başkanı Adnan ALABAY" Bu çok özel ve önemli  günde öğretmenlerimizle birlikte olup onlara çiçek sunmak bizi mutlu ediyor. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; ülkemize aydınlık nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin ellerinden öperim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası