Ege Postası
Geri

'Fenerbahçe'yi kurtarın' diyen gence Bakan Kılıç'tan, hukuk hatırlatması

Güneydoğu'da bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Atatürk Bulvarı ve Hükümet Caddesi'nde halk ile tokalaşan ve sohbet eden Bakan Kılıç, gençlerle de...
'Fenerbahçe'yi kurtarın' diyen gence Bakan Kılıç'tan, hukuk hatırlatması
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güneydoğu'da bir dizi incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Atatürk Bulvarı ve Hükümet Caddesi'nde halk ile tokalaşan ve sohbet eden Bakan Kılıç, gençlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Halk ile muhabbet edip sorunlarını dinleyen Bakan Kılıç, zaman zaman halk ile Kürtçe diyalog kurmaya çalıştı.

Bir gencin; 'Sayın bakanım şu Fenerbahçe'yi şikeden kurtarın' şeklindeki talebine Bakan Kılıç esprili bir şekilde, "Ya ne kadar çok Fenerbahçeli var Kızıltepe'de kardaşım ya. Biz yardımcı olamayız. Hukuk, adalet her şeyin o çizgide gitmesi lazım. Oraya yardımcı olursan o zaman Galatasaraylı kızar, Beşiktaşlı kızar, Trabzonsporlu kızar. Adaletli olacaksın, herkese eşit mesafede olacaksın, yargı ne karar verirse ona saygı duyacaksın. Olay o. Kızıltepeli kardaşım." diye cevap verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası