Ege Postası
Geri

"Koltuk savaşını kaybedenler CHP yi yıpratma yarışına gir"

Bazı eski milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin CHP ye yönelik eleştirilerine tepki gösteren CHP Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, “ düne kadar CHP çatışı altında belli makam ve görevlere gelenler, umduklarını bulamayınca partimize saldırıyor. Bu arkadaşların derdini anlıyoruz. Ama siyaset biçimlerine saygı duymakta zorlanıyoruz.” Dedi.
Haberler / Politika
11 Şubat 2013 Pazartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Bir takım kesimlerin iddia ettiği gibi CHP’nin statükocu değil, aksine değişimden ve gelişimden yana bir sosyal demokrat parti olduğunu vurgulayan Hüseyin Saygılı” her siyasi partide olduğu gibi CHP de yeri ve zamanı geldiğinde kadrolarda değişir; görevlerde değişir. Siyaset uzun soluklu bir bayrak yarışıdır. Burada önemli olan önce ülkenin sonra partinin uzun vadede çıkarlarıdır. Bu durumu içine sindiremeyenler. Kişisel amaçlarına ulaşamayınca partiyi yıpratma ve daha kötüsü ihanete yönelebiliyorlar.” Diye konuştu.

Son günlerde bazı eski milletvekili ve parti yöneticilerinin medyada boy göstererek, CHP yi yıpratma yarışına girdiklerini belirten Hüseyin Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Cumhuriyet Halk Partisinde yıllardır canı pahasına görev yapan arkadaşlarım, Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı ve diğer görevlere seçilsinler veya seçilmesinler Hiçbir koşulda partiye küsmedikleri gibi Partimize ve Genel Başkanımıza yönelik hiçbir olumsuz tavır içine girmemişlerdir. Bu nedenle son günlerde partimize yönelik haksız eleştiride bulunan bazı partilerimize önerim bu tutumlarından biran önce vazgeçmeleridir. Çünkü takındıkları bu haksız tavırlar CHP den çok kendi itibarlarına ve siyasi geçmişlerine zarar vermektedir. Bu arkadaşlara önerim, partimizi ve Genel başkanımızı yıpratmaya yönelik tavırları biran önce terk edip emekliliklerini sağlıklı ve onurlu bir şekilde sürdürsünler.”

Hüseyin Saygılı, umutlarını CHP’nin başarısızlığına bağlayanların, bir gün halkın karşısına çıkacak yüz bulamayacaklarını da sözlerine ekledi. Saygılı, özellikle CHP İzmir il ve ilçe örgütlerinin her zamankinden çok seçimlere hazırlıklı olduğunu gençlerinden kadınlarına ve tüm üyeleri ile birlikte coşku ve özveri ile hizmete hazır olduğunu vurgulayarak hiç kimsenin, Cumhuriyet Halk Partililerin moralini bozmaya gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası