Ege Postası
Geri

'Savaşa Hayır' kampanyası

CHP Güzelbahçe Kadın Kolları, 'Savaşa Hayır' adlı imza kampanyası düzenledi. Güzelbahçe’deki Gece Pazarı’nda başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
'Savaşa Hayır' kampanyası
Haberler / Yerel Politika
13 Ağustos 2015 Perşembe 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı Belgin İpekoğlu, “Düşmanlık yerine kardeşlik, çatışma yerine diyalog, sömürü yerine adalet, üstünlük yerine eşitlik, ölüm yerine yaşama, kin yerine sevgi ön plana çıkarsa savaş değil barış olur dedik. Güzelbahçe halkımızın imza kampanyamıza gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Savaş istemelerinin amacı gündemi değistimek
Ay sonuna kadar topladıkları imzaları il kadın kolları başkanlığına göndereceklerini belirten İpekoğlu, “Bedeli ne olursa olsun çocuklarımızın geleceğini karartacak bir savaşa sonuna kadar karşı duracağız. Savaş istemelerinin amacı gündemi değiştirmektir. Halkımız ‘nasıl bir hükümet kurulacak'’ diye merak etmektedir. Diğer taftan ülkemiz Ortadoğu’da kirli bir savaşın içine çekilmek istenmektedir. Bu durum toplumun her kesimini tedirgin etmektedir. Halkımız, içerde ve dışarda kan ve gözyaşı istememektedir”diye konuştu.

İpekoğlu, bir gecede bine yakın imza topladıklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası