Ege Postası
Geri

'Yerel Yönetimlerde demokrasi ve katılımcılık'

Sadece konut üretmekle kalmayıp, toplumsal sorun ve sıkıntılara yönelik çözüm arayışları ile sosyal sorumluluğunu da yerine getiren İzmir’in ulusal markası Ege-Koop, bu kez ‘Serbest Kürsü’ adlı bir organizasyon düzenliyor.
'Yerel Yönetimlerde demokrasi ve katılımcılık'
Haberler / Yerel Politika
6 Kasım 2013 Çarşamba 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ege-Koop, organizasyonla Mart 2014 yerel seçim sürecinde ‘Yerel Yönetimlerde Demokrasi, Finans Yönetimi ve Katılımcılık’ konusunu işleyecek. 10 Kasım’da gerçekleşecek organizasyonun açılış konuşmasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını geçtiğimiz günlerde on bini aşkın bir kitle ile resmen açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Avukat Metin Öney yapacak. Eski Başbakan Yardımcısı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın’ın da sunuş konuşmasını yapacağı etkinlikte Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Başkanlarından, Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Doktor Burhan Özfatura da görüşlerini aktaracak. Organizasyon Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Adnan Saygun Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası