Ege Postası
Geri

Lösev üyeleri ve çocuklar genel merkez'de Nükhet Hotar'i ziyaret etti

AK PARTi Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı Konya’dan gelen Lösemili çocukları ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Nükhet Hotar ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette çocukların eğitim, sosyal faaliyet ve sağlık alanındaki istekleri dinlendi.
Lösev üyeleri ve çocuklar genel merkez'de Nükhet Hotar'i ziyaret etti
Haberler / Yerel Politika
5 Kasım 2013 Salı 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- T.B.M.M. AK PARTi grup salonunda Başbakan Erdoğan’ı dinleme fırsatı bulan ve Başbakan Erdoğan ile kısa sohbet gerçekleştiren çocuklar ardından fotoğraf çektirerek, Ak Parti Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın makamına geçtiler. Konya Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi Kadriye Özdamar’ında bulunduğu ziyarette Çocukların istek, beklenti ve sorunlarının çözümüne yönelik görüş alış verişinde bulunuldu.
İlk,Orta ve Lise eğitimi gören LÖSEV’li çocuklar Hotar ile sohbet ederek hayallerinden isteklerinden bahsetti. Hotar ise yapılan ziyaretten ve çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sağlık alanında alınan yol ve mesafe ile çocuklarımızın sağlığına kavuşmalarına yönelik her türlü tedbir ilgili bakanlığımızca alınmakta. Sosyal anlamdaki ihtiyaç ve beklentileri ise Başkanlığını yürüttüm birimimiz tarafından programa alınmıştır. LÖSEV temsilcilerimiz ile görüş alışverişinde bulunarak çocuklarımızın mutluluğu için beklentilerine cevap verecek çalışmaların da yürütüleceğini belirtmek isterim. Bugün burada beni ziyaret eden çocuklarımıza ve velilerine bu ziyaret ile beni çok mutlu ettiklerini de ayrıca belirtmek isterim dedi”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası