Ege Postası
Geri

14 saatlik sokağa çıkma yasağı başladı

Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, hafta sonu belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlamasına devam edildi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam 20.00'den itibaren başladı, 29 Kasım Pazar günü sabah 10.00'a kadar sürecek. Öte yandan kısıtlama ile birlikte kentte sessizlik hakim oldu.
14 saatlik sokağa çıkma yasağı başladı
Haberler / Güncel
28 Kasım 2020 Cumartesi 20:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz hafta 81 il valiliklerine corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gönderilen genel doğrultusunda yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de uygulanmaya başlandı.

Bu kapsamda tüm Türkiye'de olduğu gibi, İzmir'de de kısıtlamanın ikinci haftasında saat 20.00'den yarın saat 10.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

İZMİR'DE SAKİNLİK

Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İzmir'de kentin işlek caddelerinden olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde, Konak Meydanı ile Konak İskelesi ve çevresinde kısıtlamanın başlamasıyla sakinlik gözlendi.

Öte yandan, polis ekipleri kentin birçok noktasında alınan tedbirlere uyulması için denetim yaparken, ara ara da kısıtlamanın başladığını anons etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası