Ege Postası
Geri

19 Eylül'de İzmir Tepekule'de gerçekleştiriliyor

İzmir'de etkinlik gösteren Demokrasi Dostluk ve Dayanışma Derneği (DDDD), daha önce iki kez düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği "Emeğe Saygı Buluşmaları"nın üçüncüsünü 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirecek.
19 Eylül'de İzmir Tepekule'de gerçekleştiriliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Eylül 2015 Çarşamba 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Tepekule Kongre Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikte, daha önce yapılan ‘Emeğe Saygı Buluşmaları’nda olduğu gibi yine farklı kuşaklardan birçok akademisyen, sanatçı, siyasetçi bir araya gelecek. Etkinlikte plaket töreni, film gösterisi ve konuşmalar yapılacak.
 
Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren DDDD Başkanı Talat Özmen, “Buluşma kapsamında İzmir ve çevresinde emek, demokrasi ve özgürlükler mücadelesine katkı koymuş, içlerinde Prof.Dr. Cumhur Ertekin, Prof.Dr.Gürel Nişli, Prof.Dr.Erol Mavi’nin de olduğu, yaşamı iyileştirme ve değiştirme uğraşılarının bir yanında olmuş 15 insanımızı, arkadaşımızı, dostumuzu kucaklayacağız” diye konuştu. Bu yıl üçüncü kez bir araya gelindiğini ifade eden Özmen; “Bulundukları yer ve alanlarda, akıllarını, yüreklerini, sevgilerini eşitlik ve adalet arayışlarına ayırmış insanlarımıza olan vefa borçlarımızı ödemek, Onlara ‘İyi ki bu çabaları gösterdiniz, iyi ki varsınız’, ‘İyi ki Olumlu örnekler oldunuz’ demek için bir araya geliyoruz” dedi.
 
Özmen; “Daha önce gerçekleşen buluşmalarda 20 arkadaşımıza emeğe saygı plaketleri sunulmuştu. Bu buluşmalar aynı zamanda emek ve demokrasi mücadelesine katılan, ilgi duyan, destek veren insanlarımızı bir araya getiren, heyecanlarımızı ve umutlarımızı tazeleyen, yenileyen işlevler de görmektedir. Ve tabii ki en önemli iki değerimiz olan ‘Dayanışma’ ve ‘Vefa’ duygularımızın zenginleştirilmesine ve yaygınlaşmasına da önemli katkılar koymaktadır. Tüm dostlarımızı, emek demokrasi ve barış yanlısı tüm insanlarımızı buluşmamıza katılmaya ve dayanışma ağımızın zenginleşmesine destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
 
19 Eylül Cumartesi günü Tepekule Kongre Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleşecek olan buluşma saat 14.00’te başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası