Ege Postası
Geri

SELENDER üyeleri Pamucak kampında buluştu

İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) üyeleri aileleri ile birlikte Pamucak sahilinde düzenlenen kampa katıldı. Denize girip farklı etkinliklere katılan dernek üyeleri keyifli vakit geçirdi.
SELENDER üyeleri Pamucak kampında buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Eylül 2015 Çarşamba 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Selçuk Belediyesi'nin sağladığı olanaklarla Pamucak sahilinde ikincisi düzenlenen SELENDER kampını ziyaret etti. Engellilerin aileleriyle sohbet edip karşılaştıkları sorunları dinleyen Başkan Bakıcı, her türlü ihtiyaç sahibinin ihtiyacını karşılama yönünde projeler geliştirip, adımlar atma gayretinde olduklarını kaydetti. Denize uzak olan çevre ilçelerdeki engellileri de davet edeceklerini açıklayan Bakıcı, "Engellilerimize engelsiz bir kamp oluşturduk. Burada bütün engelli kardeşlerimiz, hemşerilerimiz aileleriyle birlikte kamp yapıyor.



Onların mutlu olduğunu görmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Ayrıca önümüzdeki yıllarda denize uzak olan çevre ilçelerdeki engelli kardeşlerimizi de bu kampa davet edeceğiz. Onları burada hem denizle buluşturacağız, hem de Selçuk'taki engelli kardeşleri ile kaynaşmalarını sağlayacağız" dedi.




Sivil toplum kuruluşları için yasal çerçevede her türlü yardıma hazır olduklarının altını çizen Başkan Bakıcı, eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte engelli vatandaşlara çeşitli hediyeler vererek, SELENDER Başkanı Esat Küçükzeybek ile birlikte alanı gezip, istenilen yeni düzenlemeler hakkında bilgi aldı. SELENDER Başkanı Esat Küçükzeybek, kampın önümüzdeki yıllarda da devam etmesini istediklerini söyleyerek "Burada engelli kardeşlerimiz ailesiyle birlikte rahat bir şekilde denize giriyor. Gece eğlenceler yapıyorlar. Bu şartları bize sağladıkları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası