Ege Postası
Geri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Uşak'ta coşkuyla kutlandı.     Kent meydanında düzenlenen törenlere Vali Mehmet Ufuk Erden, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu İstiklal Marşı ile başlayan...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Uşak'ta coşkuyla kutlandı.

    Kent meydanında düzenlenen törenlere Vali Mehmet Ufuk Erden, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu İstiklal Marşı ile başlayan törende Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden İl Alay Komutanı Fuat Kömürcü ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın halkı ve öğrencileri selamlaması ile devam etti.

    Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay, “Bugün Mustafa Kemal’in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele gönülden gönüle dolaşmasının 94'Üncü yıldönümü. Milletimizin tüm onur ve asaleti ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının yıldönümünde beraberiz." dedi.

    Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay’ın konuşmasından sonra öğrenciler tarafından şiir, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Andı okundu. Türkiye genelinde dereceye giren Uşaklı sporculara Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile Mehmet Altay tarafından ödül verildi.

    Tören, Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi ve diğer öğrencilerin hazırladığı gösterilerin sergilenmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası