Ege Postası
Geri

19 adayın yarışacağı Torbalı’da Gelecek Partisi'nin adayı Fidaner oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde 19 adayın yarışacağı Torbalı'da, Büyük Birlik Partisi eski İlçe Başkanı Zeynel Fidaner, Gelecek Partisi Torbalı Belediye Başkan adayı oldu.
19 adayın yarışacağı Torbalı’da Gelecek Partisi'nin adayı Fidaner oldu
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala aday listeleri dün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi.

İzmir’in Torbalı ilçesinde CHP, eski ilçe başkanı Övünç Demir’i, Cumhur İttifakı da AK Parti Meclis Üyesi Özgür Erman Çağlar’ı aday olarak gösterdi. Seçime katılma yeterliliğine sahip 35 siyasi partiden 18'inin aday gösterdiği Torbalı'da bir de bağımsız aday yarışacak.

'Her kesime kucak açan saygın ve güçlü bir iradeyle geldikleri' vurgusuyla yola çıkan Büyük Birlik Partisi eski İlçe Başkanı Zeynel Fidaner, Gelecek Partisi Torbalı Belediye Başkan adayı oldu. 

Öte yandan Fidaner'e ilçede daha çok küskünlerin destek verdiği öğrenilirken, "Birleştirici güç" sloganı ile seçim çalışmaları yürütülüyor.

CHP adayı Övünç Demir ile Cumhur İttifakı adayı Özgür Erman Çağlar'ın akraba olması dolayısıyla ilçede tepki olmuştu.

Bunun üzerine harekete geçen küskünler Fidaner'in etrafında birleşmişti.

Bu arada Fidaner'e destek veren Torbalı siyasetinin önemli isimlerinden Yücel Taşkın, meclis üyeliği aday listesinde ilk sıraya yazıldı. Eski CHP'li olan Taşkın'ın ilçede dengeleri değiştireceği konuşuluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası