Ege Postası
Geri

CHP'den kritik İzmir açıklaması: Adaylar neden açıklanmadı?

Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında İzmir'e ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yücel açıklamasında, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın ve ilçe belediye başkan adaylarımızın açıklanmamasının sebebi partimizin yetkili organlarının hala titizlikle çalışma yapmasıdır. İzmir'in ilçeleriyle ilgili bir tartışma olduğu konusunda ben de herhangi bir bilgi yok. Benim adımın geçtiği konusunda da herhangi bir bilgi yok. Neticede İzmir siyasetçisiyiz. İzmir Milletvekiliyim ve geçmişte İl Başkanlığı yaptım. İzmir ile ilgili herhangi bir konuda çeşitli yakıştırmalar yapılabilir. Bize yansıyan herhangi bir sorun söz konusu değil" dedi. Öte yandan CHP İzmir'de kalan tüm adayların Büyükşehir adayıyla birlikte 29 Ocak günü gerçekleşmesi planlanan PM toplantısının ardından açıklayacak.
CHP'den kritik İzmir açıklaması: Adaylar neden açıklanmadı?
Haberler / Yerel Politika
26 Ocak 2024 Cuma 19:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP MYK toplantısı devam ederken, Parti Sözcüsü Deniz Yücel, düzenlenen basın toplantısında İzmir'e ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

"SORUN, ÇATIŞMA, ÇEKİŞME SÖZ KONUSU DEĞİL"

CHP’nin İzmir ve ilçe adaylarının sorulması üzerine de Yücel, “İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayımızın, ilçe başkan adaylarımızın açıklanmamasının sebebi; partimizin yetkili kurullarının, organlarının, yetkililerinin titizlikle çalışma yapmalarıdır. İzmir’in ilçeleri ile ilgili bir tartışma olduğu konusunda bende herhangi bir bilgi yok. Benim ismimin geçmesi ile ilgili de herhangi bir bilgi yok. İzmir siyasetçisiyiz, İzmir milletvekiliyim, geçmişte il başkanlığı yaptım. Dolayısıyla İzmir ile ilgili herhangi bir konuda, çeşitli yakıştırmalar yapılabilir, bize ulaşan bir sorun, çatışma, çekişme söz konusu değildir” dedi.

PM’de İzmir adaylarının gündemde olup olmayacağı sorusuna da Yücel, “İller ile ilgili şu anda paylaşacağım bir bilgi yok. Ancak 200’ün üzerinde seçim çevresi ile ilgili aday açıklama konusunda hazırlık var. Nihai kararı verecek olan PM’dir. PM toplantımızın bitiminde sizlerle paylaşılacaktır” karşılığın verdi.

İZMİR 29 OCAK'A KALDI 

Öte yandan, CHP’de sürecin en kapsamlı toplantılarından biri olan MYK zirvesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı noktasında yine bir karar çıkmadı.

MYK’da ayrıca İzmir’den herhangi bir ilçe konusunda da karar alınmadığı bildirildi.

CHP kalan tüm adaylarını Büyükşehir adayıyla birlikte 29 Ocak Pazatesi günü gerçekleşmesi planlanan PM toplantısının ardından açıklayacak.

 

CHP'li Yücel: İlgezdi'nin istifasına ilişkin bize ulaşan bir bilgi yok
 

 

Battal İlgezdi CHP’den istifa etti
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası