Ege Postası
Geri

2013 Dünya Botanik Expo'ya 4 milyon ziyaretçi bekleniyor

Güney Kore'nin sahil kasabası Suncheon'un ev sahipliği yaptığı 2013 Dünya Botanik Expo'ya 4 milyon ziyaretçi beklendiği aktarıldı.Belirli aralıklarla dünyanın dört bir yanında sergilenen Dünya Botanik Expo'ya bu sene Suncheon ev sahipliği...
2013 Dünya Botanik Expo'ya 4 milyon ziyaretçi bekleniyor
Haberler / Dünya
20 Nisan 2013 Cumartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Kore'nin sahil kasabası Suncheon'un ev sahipliği yaptığı 2013 Dünya Botanik Expo'ya 4 milyon ziyaretçi beklendiği aktarıldı.

Belirli aralıklarla dünyanın dört bir yanında sergilenen Dünya Botanik Expo'ya bu sene Suncheon ev sahipliği yaptı. Bugün yapılan açılış töreni yağmurlu bir güne denk gelmesine rağmen yerli yabancı turistler büyük ilgi gösterdi.

6 ay boyunca sergilenecek olan Dünya Botanik Expo'ya 4 milyon ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.Yaklaşık 600 hekratlık alanda düzenlenen Suncheon'daki botanik expoda, 11 ülke kendi bahçesinin pavyonlarını kurarak katılım gösterdi.

Yetkililer, Suncheon'da düzenlenen expoya nispeten kolayca hazırlandıklarını ifade etti. Geçen sene dünya exposuna Suncheon'a yakın Yeosu şehrinin ev sahipliği yağtığını hatırlatan yetkililer, Yeosu 2012 Expo için yapılan bir çok hazırlığın kendilerine de faydasının olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası