Ege Postası
Geri

205 ülke Olimpik Gün Koşusu için koşmaya hazırlanıyor

Bir eğitim projesi olan Olimpik Gün Koşusu bu yıl Türkiye’deki 3 ilin yanı sıra tüm dünyada 205 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek.27 yıldır dünyanın her yerinde milyonlarca kişinin katılımı ile kutlanan etkinlik bu sene Türkiye’de...
205 ülke Olimpik Gün Koşusu için koşmaya hazırlanıyor
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir eğitim projesi olan Olimpik Gün Koşusu bu yıl Türkiye’deki 3 ilin yanı sıra tüm dünyada 205 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek.

27 yıldır dünyanın her yerinde milyonlarca kişinin katılımı ile kutlanan etkinlik bu sene Türkiye’de Mersin, Eskişehir ve Gaziantep olmak üzere 3 ilde koşulacak.

Geçtiğimiz Pazartesi Mersin’de yapılan tanıtıp toplantısının ardından yarın da Eskişehir’de bir tanıtım toplantısı yapılacak. 2 Haziran Pazar günü ise Gaziantep, Mersin ve Eskişehir’de eş zamanlı koşu ve etkinlikler gerçekleştirilecek. Koşu Türkiye’deki 3 ilin yanı sıra tüm dünyada 205 ülkede de aynı gün gerçekleşecek.

Koşular 2 Haziran Pazar günü, saat 10.00'da Mersin – Sahil Barış Meydanı, 10.15'te Gaziantep – Kamil Ocak Stadyumu, 10.30'da da Eskişehir - Kent Park’ta başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası