Ege Postası
Geri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Adana'nın Kozan ilçesinde kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Programın...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Adana'nın Kozan ilçesinde kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Programın ilk bölümü Hükümet Konağı önünde gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez’in Atatürk Anıtı önüne çelenklerini koymasına müteakip saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program devam etti. Daha sonra kutlama, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkı’nda 2 Haziran Orta Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile organize edilen etkinlikle devam etti.

    Kutlamalar, öğrencilerin sunmuş oldukları etkinliklerin ardından son buldu.

    Programa, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Kozan Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu, Cumhuriyet Baş Savcısı Adnan Tosun, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Tarım Müdürü Necati Doğanay, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Hasan Uçar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası