Ege Postası
Geri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Yozgat'ta etkinlikler kapsamında minikler, valilik makamına oturarak kısa bir süre valilik yaptı....
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Yozgat'ta etkinlikler kapsamında minikler, valilik makamına oturarak kısa bir süre valilik yaptı.

Yozgat Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Rumeysa Kılıçaslan ve Abdullah Ulusoy Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin’i ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Vali Vekili Kemal Şahin, valilik makamını Mehmet Ersoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Rumeysa Kılıçaslan’a devretti. Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin, öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

    Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kuş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocukları ile beraber dünya çocuklarına da armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıldönümünü törenle kutluyoruz." dedi.

    Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk oyunları ve tiyatro gösterimin ardından Sosyal Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kalan çocukların oluşturduğu mehter takımı konseri ile program sona erdi.

    Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutla programına Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası