Ege Postası
Geri

23 Nisan Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı. Program, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı. Balıkesir'deki kutlamalar, bu yıl ilk kez Atatürk Parkı'nda düzenlendi....
23 Nisan Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı. Program, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı.

Balıkesir'deki kutlamalar, bu yıl ilk kez Atatürk Parkı'nda düzenlendi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Vali Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Haluk Şahar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programında Zağnos Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşegül Narlı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Plevne İlköğretim Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri Sudanlı Abdurrahim ve Mithatcan Topkara'nın seslendirdiği şiir de büyük alkış aldı. Öğrencilerin hazırladığı halk oyunları, spor gösterileri, müzik ve çeşitli oyunlar beğeniyle seyredildi. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar da Atatürk Parkı'ndaki kutlama programına katıldı, bazıları çimenlerin üzerine oturup çocuklarını eğlendirdi. Törenlerde ayrıca Vali Turhan, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 23 Nisan 2013 Gönül Elçileri Mendil Kapmaca Turnuvası'nda dereceye giren Hasan Basri Çantay İlköğretim Okulu öğrencilerine kupalarını verdi. Öğrenciler, daha sonra mendil kapmaca oynadı. Kutlamalar, Garnizon ve Okullar Komutanlığı Bölge Bandosu'nun konseriyle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası