Ege Postası
Geri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kırıkkale'de kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kutlamalara AB Projesi...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kırıkkale'de kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Kutlamalara AB Projesi kapsamında Mustafa Necati İlk ve Ortaöğretim Okulu’na gelen Romanya, Avusturya ve İspanya’dan gelen misafirler de katıldı. Kutlama sırasında misafirler, Kırıkkale’ye ait şarkı ve türkülere oynayarak iştirak etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenlerde İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler şiir okudu. Program halk oyunları ekiplerinin folklor gösterileriyle ve öğrencilerin yöresel oyunlarıyla devam etti. Program sonunda protokol ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, asker erkan, il müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası