Ege Postası
Geri

23 Nisan Edremit ve Akçay’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Balıkesir'in Edremit ilçesine ve ona bağlı Akçay beldesinde coşkuyla kutlandı.Edremit’teki kutlamalar, Şehit Hamdibey Meydanı'nda sabah saatlerinde çelenk koymayla başladı. Buradaki törene Belediye...
23 Nisan Edremit ve Akçay’da coşkuyla kutlandı
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Balıkesir'in Edremit ilçesine ve ona bağlı Akçay beldesinde coşkuyla kutlandı.

Edremit’teki kutlamalar, Şehit Hamdibey Meydanı'nda sabah saatlerinde çelenk koymayla başladı. Buradaki törene Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Bilen ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Karagözoğlu İlköğretim Okulu'na geçildi. Buradaki programa Kaymakam Osman Tunç, Başkan Vekili Çağlar, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Serhad Habiboğlu, siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı. Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan oyunun sahnelenmesinin ardından, 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Edremit Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Korosu da bir gösteri sundu.

Akçay'da ise Nihat Tansoy ve Yunus Emre ilköğretim okullarında düzenlenen törenlerde, öğrenciler gösterilerini sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törenlerde okul müdürleri Turhan Gürgan ve Nahit Deniz, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu, anasınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencileri gösteriler sergiledi, 3. ve 4. sınıflar halk oyunları sundu. Törenlere Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Nihat Tansoy İlköğretim Okulu Müdürü Gürgan, Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Deniz, Belediye Meclisu üyeleri İlhan Balcı, İnan Babaoğlu ve Turgut Kılıç, okul aile birliği yöneticileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası