Ege Postası
Geri

Birinci Meclis'te tören düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi. Törene BDP’den katılım olmadı. Törene, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...
Birinci Meclis'te tören düzenlendi
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi. Törene BDP’den katılım olmadı.

Törene, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hukümet Sözcüsü Bülent Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, CHP Milletvekilleri Sinan Aygün, Malik Ejder Özdemir ile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve kuvvet komutanları katıldı.

Tören, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlk meclisin açılışının canlandırıldığı törende, daha sonra Meclis Başkanı Çiçek bir konuşma yaptı.

Çiçek, konuşmasında birlik, beraberlik, milli egemenlik ve barış konularına vurgu yaptı. Milli mücadeleyi de konuşmasında anlatan Çiçek, "Birlikte rahmet vardır. Gönül köprüsünü kuracağız. Bizim barışı sağlamak gibi bir yükümlülüğümüz vardır. Tarihimiz daima bize ışık tutacak. Güçlü millet olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Çiçek, konuşmasında dünyada çocuklara bayram hediye eden ülkenin de sadece Türkiye olduğunu dile getirdi.

VURAL, PARMAKLARI İLE TEMPO TUTTU

Törenin ardından, Çiçek ve meclisteki parti temsilcileri, seymenlerin eski meclis bahçesinde düzenlediği folklor gösterisini izledi. Gösteri sırasında MHP’li Vural’ın parmakları ile seymenlere eşlik ettiği dikkat çekti.

Gösterinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli ve yanındaki heyet seymenler ve vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası