Ege Postası
Geri

İzmir Büyükşehir'de koltuğa temsili olarak Başar Himmetoğlu oturdu

23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde makam koltuğunu devralan İzmir Türk Koleji 4. sınıf öğrencisi Başar Himmetoğlu, “23 Nisan’ın dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk...
İzmir Büyükşehir'de koltuğa temsili olarak Başar Himmetoğlu oturdu
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde makam koltuğunu devralan İzmir Türk Koleji 4. sınıf öğrencisi Başar Himmetoğlu, “23 Nisan’ın dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, 23 Nisan dolayısıyla başkanlık koltuğunu Himmetoğlu’na bıraktı. Aydoğan, çocukların bir günlüğüne ülke yönetiminde söz sahibi olduğu bu özel günde, dünya çocuklarının bayramını kutladığını söyledi. Başkanlık koltuğuna oturan Başar Himmetoğlu da, “Yurtta barış, dünyada barış diyen ulu önderim gibi umutla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum.” şeklinde konuştu. Başkan Vekili Aydoğan da, “Belediye başkanlığı, kutsal bir görevdir. Temelinde hizmet vardır. Daha güzel, daha konforlu bir yaşantı için çalışıyoruz. İleride okullar, hastaneler, başkanlıklar görev olarak sizleri bekliyor.” dedi.

Aydoğan’dan makamı devralan Himmetoğlu, İzmir Valiliği makamına oturan Misak-ı Milli Ortaokulu’ndan Duru Yiğit ile telefonda konuştu. Aydoğan, bayramını kutladığı Himmetoğlu ile arkadaşları Benay Ersoy ve İncisu Karahan’a çeşitli hediyeler verdi. Ersoy, İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı açtığı için belediyeye teşekkür ederken Karahan da, “Eğitime verdiğiniz destek ve şehrimizde Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş bir yaşamı desteklediğiniz, engelli yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası